Marckwort - yhteystiedot

Asiakaspalvelun kehittäminen

Hyvä asiakaspalvelu on kilpailuvaltti. Vastaako asiakaspalvelunne taso ajan haasteita?

Kun asiakaspalvelun kehittäminen on suunniteltu hyvin, se on tuloksekasta ja edistää sekä henkilökuntasi viihtyvyyttä että asiakkaidesi tyytyväisyyttä. Palvelumuotoilu on toimiva keino tarkastella ja muotoilla palvelua nykyajan vaatimusten tasolle.

Asiakaskokemuksen merkitys kilpailuvalttina alkaa olla jo itsestäänselvyys. Moni yritys on asettanut tavoitteekseen tarjota parhaan asiakaskokemuksen. Onko teillä mietitty, miten se näkyy käytännön tekoina arjen asiakaskohtaamisissa?

Käytettävyyteen ja käyttökokemukseen on usein satsattu uusissa digitaalisissa ja mobiileissa palvelukanavissa, mutta on hyvä muistaa, että asiakaspalvelussa kohtaavat aina ihmiset, heidän tilanteet, odotukset, toiveet ja vuorovaikutustyylit.

Tavoitteena erinomainen asiakaskokemus – yhdistämällä asiakaspalvelun tutkimus, kehittäminen ja koulutukset

Loistava asiakaskokemus ei synny sattumalta, vaan sitä voi johtaa ja se on järjestelmällisen suunnittelun ja toteutuksen tulos. Asiantuntijamme ovat apunasi, kun erinomainen asiakaskokemus on asetettu tärkeäksi osaksi yrityksesi strategiaa.

Marckwortilta saat niin yksittäiset asiakaspalvelukoulutukset kuin palvelukokonaisuudetkin, joiden avulla parannat yrityksesi asiakaspalvelun laatua kokonaisvaltaisesti.

Onnistunein ratkaisu palvelun tason nostamiseksi syntyy koulutus- ja tutkimuspalvelumme yhdistelmän avulla. Yhdessä ne tarjoavat tehokkaan työkalun yrityksesi asiakaspalvelun kehittämiseen.

Selkeällä suunnitelmalla kohti parempaa asiakaskokemusta

Rakennamme yhdessä asiantuntijoidemme ja teidän vastuuhenkilöiden kanssa juuri teidän organisaatioon sopivan ratkaisun, jolla saavutatte erinomaisen asiakaskokemuksen. Ole yhteydessä ja kysy lisää asiakaspalvelun kehittämisestä.

Kokemusta ja osaamista yrityksesi asiakaspalvelun kehittämiseen

Asiantuntijamme auttavat sinua parantamaan organisaatiosi asiakaspalvelun laatua tapahtuipa palvelu kasvokkain, puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai muun sähköisen kanavan välityksellä. Marckwort Koulutusyhtiöillä on yli 20 vuoden kokemus eri alojen yritysten ja organisaatioiden asiakaspalvelun kehitysprojekteista. Tuemme myös esihenkilöitä ja tiiminvetäjiä asiakaspalvelun kehittämisessä.

Asiakaspalvelun kehittämisessä voimme auttaa esimerkiksi seuraavissa: 

  • Kriteerien asettaminen asiakaspalvelulle
  • Nykytilanteen kartoitus tai arviointi
  • Yhtenäisen palvelun toteuttaminen
  • Palvelun kehittäminen step-by-step
  • Jalkautustarjotin ja palvelun laadun kehittämisen työkalut
  • Palvelukonseptin jalkauttaminen
  • Seurantatyökalujen laatiminen
  • Vaikuttavuuden seuraaminen lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä
  • Mystery shopping

Tukea esihenkilöille asiakaspalvelun kehittämiseen

Esihenkilön rooli asiakaspalvelun onnistumisessa on olennainen. Saako tiiminvetäjä tiimin loistamaan? Onnistu esihenkilönä ja tiiminvetäjänä -valmennus antaa valmiudet muutoksen läpiviemiseen ja henkilöstön sitouttamiseen.

Valmennus sopii kaikille esimiehille, joiden tavoitteena on saada asiakaspalvelu toimivammaksi, tiimi toimimaan yhtenäisesti tiimin jäsenet olemaan mukana projektin onnistumisessa ja edelleen kehittämisessä. 

Valmennuksessa keskitytään antamaan työkaluja ja ideoita esihenkilöille, jotta asiakaspalvelun kehittäminen ja jalkauttaminen saadaan tehokkaiksi ja henkilöt sitoutumaan. Koulutuksessa tehdään pidempiaikaisia suunnitelmia projektin vaikuttavuuden takaamiseksi, henkilöiden kannustamiseen ja seurantaan. 

Palvellaanko teillä myös muilla kielillä?

Toteutamme asiakaspalvelun laadun tutkimuksia ja asiakaspalvelukoulutuksia suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Järjestämme koulutusta myös mm. venäläisten asiakkaiden palvelun erityispiirteistä ja toteutamme koulutukset myös Ruotsissa sekä muissa Pohjoismaissa yhteistyössä ruotsalaisen yhteistyökumppanimme  kanssa. 

Tiimipäivä tai TYKY-päivä suunnitteilla?

Olemme paketoineet innostavia ja lyhyitä oivallusluentoja, jotka sopivat loistavasti tiimi-, TYHY-, ja TYKY päivien yhteyteen. Tutustu Innostaviin oivallusluentoihimme ja toteuta onnistunut tilaisuus!

 

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa! 

Asiantuntijamme auttavat laatimaan organisaatiollesi kehityssuunnitelman palvelun laadun parantamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ