[email protected] 020 735 3320
Marckwort Oy

PowerPoint -VINKKEJÄ KOULUTTAJILLE JA ASIANTUNTIJOILLE 12.1.2024

Kun PowerPointisi tukee sanomaasi, olet parempi esiintyjä tai kouluttaja. Tule mukaan oppimaan, tekemään ja saamaan hyödyllisiä vinkkejä.

Koulutuksessa saat vinkkejä, joiden avulla säästät aikaa ja teet näppärästi toimivampia PowerPoint-esityksiä koulutuksiin ja esityksiin.

Haluatko tietää, minkälainen PowerPoint on toimiva ja miten sen voisi tehdä helpommin? Miten saat tekstit visuaalisempaan muotoon muutamalla klikkauksella? Miten animaatiot kannattaa tehdä?

Harjoittelemme näitä ja muita osallistujien toivomia aiheita. Saat kehitysideoita omiin PowerPointeihin ja saat muokattua omaa esitystäsi koulutuksen aikana. Koulutus ei ole PowerPointin peruskurssi, vaan tehokas työpaja, jonka aikana pääset muokkaamaan omista PowerPoint esityksistäsi toimivia.

Koulutuksen kohderyhmä:

Kohderyhmänä ovat kouluttajat, palavereissa puhujat ja erilaisia esityksiä pitävät asiantuntijat.

Koulutuksen tavoite:

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät, miten tehdä visuaalisempia PowerPointeja mahdollisimman helposti ja aikaa säästämällä, miten lisätä muotoja, animaatioita, videoita, liikettä, zoomausta, kuvioita ja kuvia. Osallistujat osaavat hyödyntää PowerPointin perustoimintoja ja muutamia erityistoimintoja paremmin. Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät myös, mitä eroa on jaettavalla materiaalilla ja näytettävällä materiaalilla ja miten kouluttaa tai esiintyä, jos PowerPointia ei ehdi muokata.

Koulutuksen sisältö:

 • Mitä hyvässä PowerPoint-esityksessä on
 • Miten luot nopeasti tekstistä visuaalisen esityksen
 • Kuinka monta diaa, kuinka monta sanaa, mikä fonttikoko
 • Miten laittaa muotoja ja kuvioita esitykseen
 • Animaatioiden toimiva käyttö
 • Liikkuvat elementit
 • Videot, näytön tallennus, zoomaus ja muita osallistujien toiveita
 • Pikatoiminnot
 • Miten toimia, jos PowerPoint on myös jaettava materiaali
 • Esiinny paremmin PowerPointin kanssa – esiintymisvinkkejä
 • Osallistujien PowerPointit ja kehitysehdotuksia niihin

Aika
To 12.1.2024 klo 13.00-16.00

Paikka
Koulutus toteutetaan pienryhmässä, vuorovaikutteisena etäkoulutuksena.

Kouluttaja
Selene Marckwort, FM, NLP Master Trainer, Certified Business Coach. Kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 30 vuoden koulutuskokemus Selene on kouluttanut tuhansia asiantuntijakouluttaja eri alojen organisaatiossa.  Selene on kirjoittanut kouluttajille ja esiintyjille ’Kehitä esiintymistaitoja’ -kirjan. Hän on kokenut alan asiantuntija ja saa erinomaista palautetta kurssilaisiltamme sekä yritysasiakkailtamme.

Lue kouluttajan kirjoittama blogi: Miten teen hyvän PowerPointin, joka tukee esitystäni?

Hinta
390 € + alv /hlö. Earlybird-hinta 31.10.2023 mennessä ilmoittautuneille: 350 € + alv. Hintaan lisätään laskutuslisä 12 €.

Peruutusehdot:
2 viikkoa ennen kurssia veloituksetta. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.

Onko yrityksessäsi useampi henkilö, joka on kiinnostunut tästä koulutuksesta? 
Ota yhteyttäja pyydä tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuksesta. 

Lisätietoja
[email protected]

Ilmoittautuminen
22.12.2023 mennessä.