[email protected]0207353320
Yritys Marckwort Oy - Selene ja Annette

Yritys

Marckwort Oy on vuonna 1977 perustettu suomalainen koulutusalan perheyritys, joka tunnetaan ammattitaitoisista kouluttajistaan sekä monipuolisista ja toimivista opetusmenetelmistään.

Avullamme saat yrityksesi koulutukset toimiviksi, asiakaspalvelun uudelle tasolle, kielitaidon haltuun ja vuorovaikutuksen sujuvaksi.

Koulutamme, kehitämme ja autamme muutoksen läpiviennissä
 

Parannamme kouluttajien, esiintyjien ja tiimien vuorovaikutustaitoja

Lisäämme henkilökuntasi valmiuksia esiintyä ja kouluttaa vakuuttavasti, tehokkaasti ja taitavasti. Tarjoamme työkaluja ihmisten yksilöllisten toimintamallien ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen työelämän eri tilanteissa. 

Autamme asiakaspalvelijoita palvelemaan entistä paremmin

Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta asiakaspalvelu- tai myyntitilanteissa ja varmistut yrityksesi asiakaspalvelun laadusta. 

Annamme henkilökunnallesi keinoja kielimuurien murtamiseen

Kielikoulutustemme avulla avaat ovet yhteistyölle ja viestinnälle uusien kumppanien, asiakkaiden ja kohderyhmien kanssa.

Saamme aikaan muutoksen, jonka ansiosta asiakkaamme menestyvät

Vahvuutemme on, että paneudumme aidosti asiakkaan tilanteeseen ja koulutettavien arkeen – menemme asiakkaan maailmaan. Koulutuksistamme osallistujat saavat konkreettisia ratkaisuja jokapäiväiseen työhönsä.

Laaja kokemuksemme, monipuolinen osaamisemme ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmämme auttavat yritystäsi menestymään. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että koulutuksella on näkyviä tuloksia ja selkeä vaikutus käytännön taitoihin.  Toteutamme koulutukset asiakkaidemme tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tavoitteena on aina aidon muutoksen aikaansaaminen.

Pitkä pedagoginen osaamistausta ja alansa hallitsevat kouluttajat


Yrityksemme on tunnettu opetusmenetelmien edelläkävijänä. Kiinnitämme huomiota siihen, että koulutukset ovat käytännönläheisiä, vuorovaikutteisia ja osallistavia. Suunnittelemme koulutukset huolella asiakkaan kanssa ja valitsemme menetelmät ja esimerkit tarkoin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi.

Tehokas kokonaisuus rakentuu onnistuneesta yhdistelmästä teoriaosuutta, itsetekemistä ja sosiaalista oppimista. Käytämme erilaisia fasilitointityökaluja, ryhmätyöskentelymenetelmiä, käytännön esimerkkejä ja aitoja tilanteita. Seuraamme tarkoin oppimiseen liittyviä uusia tutkimuksia ja kehitämme menetelmiämme näiden pohjalta.

Oppiminen on pidempiaikainen prosessi, jossa on mukana sopivasti aitoa motivaatiota, uutta tietoa, oivalluksia, yhdessä oppimista ja kehittämistä sekä harjoittelua ja kokeilemista.

Oppiminen on iloinen ja hauska asia ja haluamme innostaa oppijoita kehittymään. Tavoitteena on toimiva kokonaisuus, joka tähtää käytännön taitoihin ja näkyviin tuloksiin.


Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä yrityksellesi sopivan ratkaisun!

  • Koulutuspalvelut: Annette Marckwort-Lindgren, annette(at)marckwort.fi, puh. 020 735 3322
  • Asiakaspalvelun kehittäminen: Benjamin Javne, benjamin.javne(at)marckwort.fi, puh. 020 735 3327
  • Kielikoulutus: Hannele Ritari, kielikurssit(at)marckwort.fi, puh. 020 735 3323

Marckwortin tarina:
Rakkaudesta kieliin, oppimiseen ja hyvään palveluun


Marckwort Oy on perheyritys, jolla on koulutus- ja käännösalan perinteitä jo neljässä sukupolvessa. Juuremme ulottuvat Hannoveriin Saksaan. Lue Marckwortin tarina.


Yhteistyökumppanit: