[email protected]0207353320
Kielikoulutus yrityksille - Hannele

Kielikoulutus yrityksille

TEHOKASTA KIELIKOULUTUSTA YRITYKSELLESI

Räätälöity kielikoulutus tuo tuloksia kansainvälistyvässä työympäristössä 


Suunnittelemme kielikoulutukset ryhmäkohtaisesti yrityksesi tavoitteiden ja osallistujien oppimistarpeiden perusteella. Vaikuttavuus ja käytännönläheisyys työtehtäviin nähden ovat koulutustemme perusta. Vieraan kielen opiskelijoiden kielenkäyttötilanteet ja -tarpeet määrittävät yrityksellesi räätälöityjen koulutusten sisällön ja suunnan.  

Räätälöimme kielikoulutukset kaikkiin työelämän tilanteisiin ja kaikilla tasoilla, kielen alkeista aina edistyneeseen asiantuntijatasoon.  

Ota yhteyttä

Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Onko yrityksesi se, joka voittaa kielen mitalla?

Marckwortin kielikoulutus on aktivoivaa, vuorovaikutteista, osallistavaa ja käytännönläheistä.

IHMISET EDELLÄ

Kenelle

Kielikoulutuksemme soveltuvat niille yrityksesi työntekijöille, jotka haluavat kehittää työtehtävissään tarvitsemaansa vieraan kielen taitoa, alkeista edistyneeseen tasoon. Kielikoulutus yrityksesi omassa pienryhmässä on tehokas ja mielekäs tapa parantaa työelämän kielitaitoa, kun taas yksilöllisiin oppimistarpeisiin sopii parhaiten yksityiskoulutus.

1
SUUNNITELMALLISESTI

Tavoite

Kielikoulutuksemme punainen lanka on tavoitteellisuus ja vaikuttavuus. Määrittelemme yrityksesi osallistujien kanssa oppimistavoitteet, eli mitä asioita ja tilanteita he haluavat työssään hallita paremmin vieraalla kielellä. Suunnittelemme yrityksellesi tehokkaat ja mielekkäät työelämän kielikoulutukset kaikilla eri taitotasoilla.

2
PARHAAT RATKAISUT

Toteutus

Toteutamme yrityksesi yksilö- ja pienryhmäkoulutukset etänä tai kasvotusten. Koulutus voi olla kurssimuotoinen, tai tiettyyn teemaan keskittyvä intensiivikurssi. Kielikoulutus on osallistava ja käytännönläheinen. Kouluttaja suunnittelee koulutuksen teemat, aktiviteetit ja harjoitukset opiskelijoiden työhön sopiviksi.

3

BLOGIT

Tiimipäivä jossa innostunut ryhmä kannustaa hyvään työhön.
Tiimipäivä – tavoitteena menestyksekäs työyhteisö
In Marckwort

Tiimipäivä on paljon enemmän kuin vain hauska tapa viettää työaikaa pois toimistolta. Se on strateginen työkalu, joka vahvistaa työyhteisöä, lisää

Taulun kirjoitus kehoittaa "Never stop learning", elinikäinen oppiminen kannattaa.
Elinikäinen oppiminen – avain työssä menestymiseen
In Marckwort

Elinikäinen oppiminen, jatkuva kouluttautuminen ja ammatillinen kehittyminen ovat työelämässä usein esiin nousevia asioita. Jos aiemmat sukupolvet tottuivat siihen, että ensin

Marckwortin räätälöity kielikoulutus
Blogi: Onnistunut hybridimuotoinen kielikoulutus on ennakkoon suunniteltu
In Marckwort

Etäyhteysalustat kuten Teams ovat mullistaneet tapamme työskennellä, tavata ja pitää niin kokouksia kuin koulutuksiakin. Kun osa ryhmästä osallistuu etänä, eri