[email protected]0207353320
Kielikoulutus yrityksille - Hannele

Kielikoulutus yrityksille

TEHOKASTA KIELIKOULUTUSTA YRITYKSELLESI

Räätälöity kielikoulutus tuo tuloksia kansainvälistyvässä työympäristössä 


Suunnittelemme kielikoulutukset ryhmäkohtaisesti yrityksesi tavoitteiden ja osallistujien oppimistarpeiden perusteella. Vaikuttavuus ja käytännönläheisyys työtehtäviin nähden ovat koulutustemme perusta. Vieraan kielen opiskelijoiden kielenkäyttötilanteet ja -tarpeet määrittävät yrityksellesi räätälöityjen koulutusten sisällön ja suunnan.  

Räätälöimme kielikoulutukset kaikkiin työelämän tilanteisiin ja kaikilla tasoilla, kielen alkeista aina edistyneeseen asiantuntijatasoon.  

Ota yhteyttä

Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Onko yrityksesi se, joka voittaa kielen mitalla?

Marckwortin kielikoulutus on aktivoivaa, vuorovaikutteista, osallistavaa ja käytännönläheistä.

IHMISET EDELLÄ

Kenelle

Kielikoulutuksemme soveltuvat niille yrityksesi työntekijöille, jotka haluavat kehittää työtehtävissään tarvitsemaansa vieraan kielen taitoa, alkeista edistyneeseen tasoon. Kielikoulutus yrityksesi omassa pienryhmässä on tehokas ja mielekäs tapa parantaa työelämän kielitaitoa, kun taas yksilöllisiin oppimistarpeisiin sopii parhaiten yksityiskoulutus.

1
SUUNNITELMALLISESTI

Tavoite

Kielikoulutuksemme punainen lanka on tavoitteellisuus ja vaikuttavuus. Määrittelemme yrityksesi osallistujien kanssa oppimistavoitteet, eli mitä asioita ja tilanteita he haluavat työssään hallita paremmin vieraalla kielellä. Suunnittelemme yrityksellesi tehokkaat ja mielekkäät työelämän kielikoulutukset kaikilla eri taitotasoilla.

2
PARHAAT RATKAISUT

Toteutus

Toteutamme yrityksesi yksilö- ja pienryhmäkoulutukset etänä tai kasvotusten. Koulutus voi olla kurssimuotoinen, tai tiettyyn teemaan keskittyvä intensiivikurssi. Kielikoulutus on osallistava ja käytännönläheinen. Kouluttaja suunnittelee koulutuksen teemat, aktiviteetit ja harjoitukset opiskelijoiden työhön sopiviksi.

3

BLOGIT

Tikka napakympissä, kielikoulutus onnistunut
Kielikoulutuksen suunnittelusta konkreettisiin oppimistuloksiin
In Marckwort

Teini osaa purkaa mopon osiin, havaita mikä on epäkunnossa ja miten korjata se. Myös ensimmäinen kontakti epäkunnossa olevaan perämoottoriin oli

Marckwort - meille töihin
Blogi: Asioiden läpikäymistä vai kielen oppimista?
In Marckwort

Kielikoulutuksen sisällön ja ajankäytön suunnitteleminen Osallistuin hiljattain viikonlopun kestoiseen koulutukseen, jossa käsiteltiin runsaasti minulle uusia aiheita. Jossain vaiheessa huomasin, että

Tiimi- ja esihenkilövalmennukset
Blogi: Suomen kielen opiskelu, tuskaa vai tuloksia?
In Marckwort

Kun mediassa kerrotaan ulkomaalaisten kokemuksista suomen kielen opiskelusta Suomessa, usein samansuuntaiset kommentit toistuvat: Ryhmät ovat isoja ja tunneilla kahlataan läpi