[email protected]0207353320
Fasilitointivalmennus - Vuorovaikutusvalmennus

Fasilitointivalmennus

Yhdessä tekemistä ja vahvempaa sitoutumista


Fasilitointivalmennus antaa sinulle fasilitointitaidot ja -työkalut, jotka auttavat toteuttamaan onnistuneen palaverin, työpajan, ideointitapaamisen tai koulutuksen. Fasilitoinnilla saat porukan osallistumaan, ideoimaan ja kehittämään yhdessä. Ei enää yksinpuhelua, vaan yhdessä tekemistä ja vahvempaa sitoutumista.

Kenelle fasilitointivalmennus sopii?


Koulutus sopii tiiminvetäjille, esihenkilöille, työpajojen vetäjille, kouluttajille ja kaikille, jotka järjestävät tilaisuuksia tai työpajoja, joissa on tavoitteena lisätä vuorovaikutteisuutta ja yhdessä ideointia etänä tai kasvotusten.

Fasilitointivalmennuksen tavoite ja sisältö


Koulutuksessa opit, mitä fasilitointi on ja miten voit hyödyntää fasilitointia ryhmätilanteissa. Opit lisäämään vuorovaikutusta ja päätöksentekoa ryhmässä. Tavoitteena on, että saat oppia, oivalluksia ja useita työkaluja, joita voit käyttää onnistuneisiin ryhmien ohjauksiin.

Koulutuksen sisältö suunnitellaan kohderyhmän tilanteisiin sopivaksi. Koulutuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • Mitä fasilitointi on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää
  • Mitä tulee huomioida, kun fasilitoit
  • Fasilitointityökaluja erilaisiin tilanteisiin
  • Fasilitointi etänä – työkaluja etätilaisuuksien fasilitointiin
  • Hybriditilaisuuksien fasilitointi
  • Harjoitellaan ja kokeillaan

Työskentelytapamme on innostava ja vahvasti osallistava, valmentava sekä oivalluttava. Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeeseen sopivaksi. Näin fasilitointikoulutuksessa on mahdollista valita juuri tilaajalle sopivia työkaluja ja opetella niiden käyttöä.

Tutustu myös muihin vuorovaikutustaitoja kehittäviin valmennuksiimme

Koulutuspaikka ja toteutus – lähikoulutus vai etäkoulutus?

Koulutus voidaan toteuttaa joko etäkoulutuksena, lähiopetuksena tai hybriditoteutuksena. Sekä etä- että lähikoulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, osallistavia ja pedagogisesti hyvin toteutettuja.

Lähikoulutuksissa koulutuspaikkana voi olla joko yrityksesi omat tilat tai Marckwortin koulutustilat Espoon Keilarannassa. Kouluttajamme kouluttavat myös muilla paikkakunnilla. Koulutuspaikkana voi olla esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Turku, Tampere, Vaasa, Oulu, Rovaniemi – tai jokin muu toivomasi paikkakunta.

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa!


Yhteyshenkilösi:   

Annette Marckwort-Lindgren

Annette Marckwort-Lindgren
annette(at)marckwort.fi
Vaihde: 020 735 3322

OTA YHTEYTTÄ