[email protected]0207353320
Marckwort Oy

Rauhoita vaikeat ja uhkaavat asiakastilanteet puhumalla 28.11.2024 – Etäkoulutus

Kohtaatko työssäsi vaikeita, haastavia tai uhkaavia asiakastilanteita, joissa normaali asiakaspalvelu ei tunnu riittävän? Tuntuuko, että kohtaat työssäsi kohtuuttomia valittajia tai henkilöitä, jotka eivät suostu mihinkään ehdotettuun ratkaisuun ja käyttäytyvät uhkaavasti? Tule Rauhoita vaikeat ja uhkaavat asiakastilanteet puhumalla -koulutukseen oppimaan tehokkaita menetelmiä haastaviin tilanteisiin.

Sisältö 

Asiakastyössä, jossa kohdataan uhkaavasti ja haastavasti käyttäytyviä ihmisiä, tarvitaan ammattimaista ja maanläheistä otetta. Oikeilla reagointi- ja asiakaspalvelun toimintatavoilla on mahdollista turvata sekä asiakastyytyväisyys että henkilöturvallisuus.  

Rauhoita vaikeat ja uhkaavat asiakastilanteet puhumalla -koulutuksessa opit tehokkaita, käytännön työelämässä yli 15 vuoden ajan hiottuja menetelmiä haastaviin ja uhkaaviin asiakastilanteisiin, jotka voivat olla sanallisia tai fyysisiä.  

Kurssilla opit miten puhua ja käsitellä asiakkaita, jotka ovat 

  • aggressiivisia, hermostuneita ja vihamielisiä
  • ilkeitä, verbaalisti hyökkääviä  ja huutavia
  • mielenterveys- ja / tai päihdeongelmista kärsiviä  
  • eri ikäisiä  
  • kohtuuttomia valittajia tai riidankylväjiä  
  • uhkailevia 

Opit myös psykiatrian ja poliisin työssä kehitettyjä taktisia puhutusmalleja, kuten 

  • reflektoiva keskustelu  
  • kysymysten oikea asettelu  
  • puhumalla rauhoittaminen  
  • uhka-arvion tekeminen  

Kohderyhmä 

Koulutus on tarkoitettu sinulle asiakaspalvelutehtävissä toimiva, joka haluat oppia konkreettisia keinoja siihen, miten rauhoitat vaikeat ja uhkaavat asiakastilanteet puhumalla.

Aika

To 28.11.2024 klo 9-12

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

395 € + alv /hlö. Early bird -hinta 31.8.24 mennessä ilmoittautuneille: 350 € + alv. Hintaan lisätään laskutuslisä 12 €. Erikoishinta jos yrityksessäsi on useampi koulutuksesta kiinnostunut – ota yhteyttä. 

Kouluttaja

Arttu Vallenius on psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK), vanhempi rikoskonstaapeli ja kyberturvallisuuskonsultti (YAMK, MBA Security and Safety Management). Hänellä on sekä ammatillisen opettajan pedagoginen että poliisihallituksen voimankäytönkouluttajan pätevyys. Arttu on turvallisuus- ja asiakaspalvelutyön laaja-alainen osaaja. Hän on loputtoman utelias ikuinen opiskelija ja tiedon haalija. 

Peruutusehdot

2 viikkoa ennen kurssia veloituksetta. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.

Lisätietoja
020 735 3322 tai [email protected]

Ilmoittautuminen
15.11.2024 mennessä

ILMOITTAUDU

Onko yrityksessäsi useampi henkilö, joka on kiinnostunut tästä koulutuksesta? 
Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuksesta.