[email protected]0207353320
Toteuta toimivat PowerPoint-esitykset - Kouluttajakoulutus

Toteuta toimivat PowerPoint-esitykset

Minkälainen PowerPoint on toimiva ja miten sen voisi tehdä helpommin? Miten saat tekstit visuaalisempaan muotoon muutamalla klikkauksella? Miten animaatiot kannattaa tehdä? Opit nämä Toteuta toimivat PowerPoint-esitykset -työpajassa.

Kun PowerPoint-esitys tukee sanomaasi, olet parempi esiintyjä tai kouluttaja. Vinkkien avulla säästät aikaa ja opit tekemään näppärästi toimivampia PowerPoint-esityksiä.

Koulutus antaa taidot toteuttaa PowerPointeista osallistujaystävällisiä ja laadukkaita esityksiä. Koulutus on käytännönläheinen, ja osallistujat saavat hyödyllisiä vinkkejä omien PowerPoint-esitysten rakentamiseen. Koulutus ei ole PowerPointin peruskurssi, vaan tehokas työpaja oman työyhteisösi tiimille, jonka aikana osallistujat pääsevät muokkaamaan omista PowerPoint-esityksistä toimivia.

Koulutuksen kohderyhmä:

Kohderyhmänä ovat kouluttajat, palavereissa puhujat ja erilaisia esityksiä pitävät asiantuntijat.

Koulutuksen tavoite:

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät, miten tehdä visuaalisempia PowerPointeja mahdollisimman helposti ja aikaa säästämällä, miten lisätä muotoja, animaatioita, videoita, liikettä, zoomausta, kuvioita ja kuvia. Osallistujat osaavat hyödyntää PowerPointin perustoimintoja ja muutamia erityistoimintoja paremmin. Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät myös, mitä eroa on jaettavalla materiaalilla ja näytettävällä materiaalilla ja miten kouluttaa tai esiintyä, jos PowerPointia ei ehdi muokata.

Koulutuksen sisältö:

 • Mitä hyvässä PowerPoint-esityksessä on
 • Miten luot nopeasti tekstistä visuaalisen esityksen
 • Kuinka monta diaa, kuinka monta sanaa, mikä fonttikoko
 • Miten laittaa muotoja ja kuvioita esitykseen
 • Animaatioiden toimiva käyttö
 • Liikkuvat elementit
 • Videot, näytön tallennus, zoomaus ja muita osallistujien toiveita
 • Pikatoiminnot
 • Miten toimia, jos PowerPoint on myös jaettava materiaali
 • Esiinny paremmin PowerPointin kanssa – esiintymisvinkkejä
 • Osallistujien PowerPointit ja kehitysehdotuksia niihin

Koulutuksen kesto:

2,5 tuntia – 1 päivä

Toteutus ja koulutuspaikka:

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, vuorovaikutteisena työpajana.

Koulutus voidaan toteuttaa joko etäkoulutuksena, lähiopetuksena tai hybriditoteutuksena. Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, osallistavia ja pedagogisesti hyvin toteutettuja.

Lähikoulutuksissa koulutuspaikkana voi olla joko yrityksesi omat tilat tai Marckwortin koulutustilat Espoon Keilarannassa. Kouluttajamme kouluttavat myös muilla paikkakunnilla. Koulutuspaikkana voi olla esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Turku, Tampere, Vaasa, Oulu, Rovaniemi – tai jokin muu toivomasi paikkakunta.

Kouluttaja

Selene Marckwort, FM, NLP Master Trainer, Certified Business Coach. Kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 30 vuoden koulutuskokemus. Selene on kouluttanut tuhansia asiantuntijakouluttaja eri alojen organisaatiossa.  Selene on kirjoittanut kouluttajille ja esiintyjille ’Kehitä esiintymistaitoja’ -kirjan. Hän on kokenut alan asiantuntija ja saa erinomaista palautetta kurssilaisiltamme sekä yritysasiakkailtamme.

Lue kouluttajan kirjoittama blogi: Miten teen hyvän PowerPointin, joka tukee esitystäni?

Katso Selenen vinkkivideot YouTubesta: PowerPoint toimivaksi ja SmartArt käyttöön

Tutustu myös muihin kouluttajakoulutuksiimme:

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa!


Yhteyshenkilösi:

Annette Marckwort-Lindgren

Annette Marckwort-Lindgren
020 735 3322
annette(at)marckwort.fi

OTA YHTEYTTÄ