[email protected]0207353320
Koulutusten kehittäminen - Kouluttajakoulutus

Koulutusten kehittäminen

Koulutuspalveluiden kehittäminen ja oppimismuotoilu


Koulutusten kehittäminen, eli koulutusmuotoilu (Training Design), toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiantuntijamme auttavat yrityksesi koulutusmateriaalien sekä koulutusmenetelmien nykyaikaistamisessa ja tehostamisessa. Koulutusmuotoilussa luodaan organisaatiosi koulutuksista ja valmennuksista tavoitteellisia, oivaltavia ja erilaiset oppijat huomioivia tilaisuuksia. Saat myös apua pedagogisesti toimivien verkkokurssien suunnitteluun.

Asiantuntijan avulla toteutettu koulutusmuotoilu varmistaa, että yrityksesi koulutukset vastaavat osallistujien odotuksia ja asiantuntijoillanne on valmiudet toteuttaa toimivia ja vuorovaikutuksellisia koulutustilaisuuksia.

Koulutusmuotoilu kohdentuu erilaisiin kehitettäviin osa-alueisiin:

  • Koulutuspalveluiden nykytilan kartoitus: yksittäisten koulutusten tai koulutuskokonaisuuksien toimivuus, aihealueet, aikataulut, koulutussuunnitelmat ja tavoitteet sekä vaikuttavuuden mittaaminen
  • Opetustaidot: kouluttajien vahvuudet ja kehitettävät osa-alueet sekä nykyaikaiset ja toimivat opetusmenetelmät
  • Kouluttajan yksilöllinen valmennustuki: yksilöllisten taitojen kehittäminen
  • Pedagogisesti toimivat koulutukset: koulutusmateriaalit, tavoitteet ja opetussuunnitelmat sekä yhtenäiset toimintaohjeet
  • Koulutusympäristöt ja -menetelmät: verkkokurssit, lähiopetus, hybriditoteutukset, webinaarit, videot ja aktivoivat tehtävät, pelillistäminen sekä mikro learning toteutukset

Oppimismuotoilu edesauttaa myönteistä oppimiskulttuuria


Muuttuvassa työelämässä uuden oppiminen ja jatkuva kehittyminen on välttämätöntä. Oppimismuotoilun ja myönteisen oppimiskulttuurin avulla varmistat, että uuden oppiminen mahdollistuu yrityksessäsi parhaalla tavalla. Oppimismuotoilu toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen pohjautuen.

Osaamisen varmistamisen tueksi koulutamme organisaatiosta oppimisvalmentajia. Oppimisvalmentaja toimii organisaatiossasi oppimisen mahdollistajana ja osaamisen kehittymisen varmistaja.

Tutustu myös kouluttajakoulutuksiimme:

Toteutus


Koulutus- ja oppimismuotoiluun liittyvät palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Toimenpiteet on mahdollista toteuttaa täysin etäyhteyksiä hyödyntäen tai hybriditoteutuksena aivan, mikä parhaalla tavalla sopii tarpeeseen ja tilanteeseen.

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa!

Yhteyshenkilösi:   

Annette Marckwort-Lindgren

Annette Marckwort-Lindgren
020 735 3322
annette(at)marckwort.fi

OTA YHTEYTTÄ