[email protected]0207353320
Tiimi- ja esihenkilövalmennukset

Vuorovaikutusvalmennus

VUOROVAIKUTUSTAIDOT TYÖYHTEISÖSSÄ

Yhdessä tekemistä ja vahvempaa sitoutumista


Yksi olennaisimmista taidoista työelämässä on vuorovaikutustaito. Miten teidän yrityksessänne toimivat kollegoiden välinen viestintä, tiimityö, sisäisten tilaisuuksien fasilitointi tai palaverikäytännöt? Koulutustemme avulla annat henkilöstölle avaimet onnistuneeseen vuorovaikutukseen ja toimiviin palavereihin. Saat tiimisi jäsenet osallistumaan, ideoimaan ja kehittämään yhdessä. 


Ota yhteyttä

Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva ratkaisu.


IHMISET EDELLÄ

Kenelle

Valmennuksistamme on hyötyä kaikille organisaatioille, joissa on halua kehittää työyhteisöiden toimivuutta, tuottavuutta ja hyvinvointia.

Koulutuksemme sopivat julkisella sekä yksityisellä sektorilla toimiville henkilöille, työyhteisöille, esihenkilöille ja johtajille.

Muutos lähtee ihmisistä ja tuloksia saavutetaan suunnitelmallisen osallistamisen sekä osaamisen kasvattamisen kautta.

1
SUUNNITELMALLISESTI

Tavoite

Yksi olennaisimmista taidoista työelämässä on vuorovaikutustaito.

Kiihtyvällä tahdilla muuttuva työelämä vaatii menestyviltä organisaatioilta jatkuvaa henkilöstön kehittämistä. Asiantuntijamme ovat apunasi, kun tavoitteena on työyhteisön vuorovaikutustaitojen, hyvinvoinnin ja tiimitaitojen lisääminen. Valmennuksemme ovat konkreettisia - autamme osallistujia oivaltamaan omat vahvuudet ja kehitettävät alueet. 

2
PARHAAT RATKAISUT

Toteutus

Toteutamme koulutuksemme pedagogisesti toimivalla tavalla.

Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, osallistavia ja käytönnönläheisiä. Koulutukset suunnitellaan kohderyhmän tarpeeseen ja ne tähtäävät aitoon muutokseen.

Kaikki koulutukset voidaan toteuttaa etänä tai lähikoulutuksina, joko yrityksesi tiloissa tai koulutustiloissamme Espoon Keilarannassa. 

3

BLOGIT

Tiimipäivä jossa innostunut ryhmä kannustaa hyvään työhön.
Tiimipäivä – tavoitteena menestyksekäs työyhteisö
In Marckwort

Tiimipäivä on paljon enemmän kuin vain hauska tapa viettää työaikaa pois toimistolta. Se on strateginen työkalu, joka vahvistaa työyhteisöä, lisää

Taulun kirjoitus kehoittaa "Never stop learning", elinikäinen oppiminen kannattaa.
Elinikäinen oppiminen – avain työssä menestymiseen
In Marckwort

Elinikäinen oppiminen, jatkuva kouluttautuminen ja ammatillinen kehittyminen ovat työelämässä usein esiin nousevia asioita. Jos aiemmat sukupolvet tottuivat siihen, että ensin

Onko oppimisen ilo kadonnut?
In Marckwort

Onko oppimisen ilo kadonnut tai sen löytäminen tehty vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi? Uutiset kertovat heikentyneistä Pisa-tuloksista, nuorten uupumisesta ja koulutuksen