[email protected]0207353320
Marckwort Oy

Hyvää joulua

Hyvää joulua, se on kohta ovella.

Takanasi on ehkä kiireinen syksy, paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita ja tapahtumia, jopa stressiä. Joulu antaa hyvän syyn taukoon, on aika rauhoittua joulun viettoon.

Paista kinkku, ihastele jouluvaloja, vietä aikaa läheisten kanssa. Istahda alas ja mieti, mistä olet erityisen kiitollinen. Tee niitä asioita, jotka tekevät sinulle hyvää. Rentoudu ja nauti, koska aivotutkija Minna Huotilaisen sanoin ”Olet sen arvoinen”.

Virkeillä aivoilla uuteen vuoteen

On aika pysähtyä ja lähteä joulun jälkeen virkeillä aivoilla uuteen vuoteen. Aivotutkija Minna Huotilainen listaa kolme vinkkiä, joilla aivot palautuvat stressistä. Näillä neuvoilla voit aloittaa uuden vuoden valmiina oppimaan uutta.

1. Anna itsellesi vapaus nukkua hyvin.

2. Etsi itsellesi sopiva liikuntalaji.

3. Kun arjen ruokatavat ovat kunnossa, viikonloppuna voi herkutella.

Minna Huotilainen neuvoo Ylen artikkelissa myös siivoamaan omaa työmuistiaan konkreettisilla keinoilla ja paremmilla työ- ja opiskelutavoilla. Ehkä joululomalla olisi hyvää aikaa tehdä työmuistin siivous ja aloittaa uusi oppimisen vuosi puhtaalta pöydältä.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua

Kiitos sinulle, joka olet kulkenut matkassamme. Toivottavasti pian päättyvä vuosi on ollut sinulle antoisa ja jatkat kanssamme uuden oppimista myös ensi vuonna.

Kurssikalenterimme on täynnä mielenkiintoisia koulutuksia. Toivottavasti tapaamme koulutusten merkeissä.

Marckwort Oy on lahjoittanut tänä vuonna joulumuistamiset HelsinkiMission yksinäisyystyöhön. Lahjan avulla yksinäisyydestä kärsivä saa HelsinkiMission kaveritoiminnan kautta tukea. Haluamme muistaa ja ilahduttaa sinua tänä jouluna lämpimällä halauksella!

Katso taivasta, tähtiä ja kuuta,
vieläkö joulu on jotain muuta.

Ystävän halaus ja aatos jalo,
tuttua on myös kynttilän valo.
Joulun maun tuntee jo kieli,
mutta tärkein on kuitenkin hyvä mieli.

Hyvää joulua ja oppimisen iloa vuodelle 2024!