[email protected]0207353320
Räätälöity kielikoulutus

Kielikoulutuksen tavoitteena on YKI-tutkinto

Onko yrityksesi työntekijöillä tavoitteena läpäistä YKI-testi vieraassa kielessä ja saavuttaa YKI-tutkinto? Toteutamme yrityksesi työntekijöille tavoitteelliset YKI-tutkintoon tähtäävät kielikoulutukset esimerkiksi suomen, ruotsin tai englannin kielessä.

Lue lisää yrityskohtaisesti räätälöidystä kielikoulutuksesta.

Tavoitteellinen ja yksilöllinen kielikoulutus YKI-testiin pyrkivälle

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi oman kielikoulutuksen osallistujien lähtötason, oppimistarpeiden ja Yleisten kielitutkintojen (YKI) tavoitetaso huomioiden. Asiantuntijakouluttaja valitsee osallistujille sopivimman koulutusmateriaalin ja suunnittelee käsiteltävät aiheet sekä osallistujien tarpeiden mukaan että heidän toiveensa huomioiden.

Kun kielikoulutus on ryhmäkohtaisesti räätälöity, se näkyy myös etenemistahdissa. Ryhmän tarpeen mukaan voidaan käyttää rauhallisempaa etenemistä ja kertaamista tai ottaa opiskeluun tehokas loppukiri.

Koulutus on osallistujien mielestä tavallisesti erittäin tehokasta, mielekästä ja kiinnostavaa, kun koulutuksen etenemistahti määräytyy yksilöllisesti ryhmän aikataulun, tason ja tarpeiden mukaan.

YKI-tutkintoon tähtäävät kielikoulutukset ja niiden toteutustapa

Toteutamme YKI-testiin valmentavat kielikoulutukset yksilöopiskelijoille, pariopiskelijoille ja pienryhmille. Opiskelu, jonka tavoitteena on YKI-tutkinto, on tyypillisesti pitkäjänteistä ja suosittelemme toteutukseen kurssimuotoista koulutusta.

Lue lisää Yleisistä kielitutkinnoista Opetushallituksen sivuilta

Kielikoulutusta oman työn tarpeisiin

Räätälöimme yrityksellesi kaiken tasoiset kielikoulutukset myös silloin, kun yrityksesi työntekijät haluavat kehittää omassa työssään tarvitsemaansa vieraan kielen taitoa ilman tutkintotavoitetta. Yrityskohtaisesti räätälöityjen kielikoulutustemme tavoitteena on, että opitut asiat saadaan mahdollisimman pian vietyä käytäntöön eli omaan työhön.

Lue lisää työelämän räätälöidystä kielikoulutuksesta.

Opiskeltavat kielet

Kielivalikoimaamme kuuluu tärkeimpien EU-kielten lisäksi venäjä ja aasialaisia kieliä. Esimerkkejä tarjoamistamme kielistä ovat englanti, ruotsi, suomi, saksa, ranska, tanska, venäjä, espanja ja kiina sekä suomen kielenhuolto.

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa!

Yhteyshenkilösi: 

Hannele Ritari - kielikoulutus

Hannele Ritari
puh. 020 735 3323
kielikurssit(at)marckwort.fi

OTA YHTEYTTÄ

Palautteita kielikoulutuksista asiakkailtamme:

  • Käytän ruotsia asiakaspalvelutilanteissa puhelimessa ja sähköpostissa, ja olen saanut varmuutta puhua ruotsia sekä vastausmalleja sähköpostiviesteihin. Myös oman alamme sanasto on karttunut.
  • We had an excellent teacher who dealt especially well with the distant teaching. The course material was well structured and useful. We covered both everyday language plus the required grammatical learnings and we had a mix of discussion, writing and listening exercises using free resources that I can come back to, to refresh my knowledge.
  • Kokonaisuutena erittäin hyvä kurssi. Tavoitteena oli parantaa kielen sujuvuutta ja se toteutui. Opettaja kuunteli puhettani kurssin edetessä ja poimi opetukseen harjoitteita ja materiaalia, jotka auttavat juuri kielen käyttämisessä ja ymmärtämisessä; Fraasit, aikamääreet, prepositiot, sanavarasto jne.