[email protected]0207353320
Marckwort Oy

Blogi: Ylös, ulos ja oppimaan kieltä!

Syyskauden räätälöidyt kielikoulutukset kaiken kuntoisille kannattaa aloittaa nyt

Nyt lomat on lomailtu ja löhöilyt löhöilty: Arki on taas täällä ja on korkea aikaa aloittaa syyskauden aivojumpat!

Juuri sinun ja kollegoidesi oppimistarpeisiin suunniteltu kielikoulutus treenaa aivolihaksenne niin kovaan kuntoon, että työtehtävien hoitaminen vieraalla kielellä onnistuu paremmin kuin koskaan. Palveletteko asiakkaita, osallistutteko palavereihin vieraalla kielellä? Teettekö myyntityötä, ja esittelettekö tuotteita? Oma Personal Language Trainerinne sparraa ja tsemppaa läpi koulutuksen, mutta myös oma treeni on tärkeää, jotta tulosta syntyy! Ja sitähän syntyy, kun harjoittelette asiantuntijakouluttajanne kanssa mm. oman alan erikoissanastoa ja omiin työhön liittyvien tilanteiden hoitamista vieraalla kielellä.

Yrityskohtainen kielikoulutus on tavoitteellista ja mielekästä

Missä haluat treenata? Kielitreenit voidaan pitää mukavasti etänä, tai kätevästi kasvotusten omalla työpaikalla. Kun jumpattavat asiat ovat osallistujille relevantteja ja treenin tulos alkaa näkyä käytännössä, kiinnostus ja motivaatio säilyvät koulutuksen loppuun asti. Treeni on tehokasta!

Räätälöity kielikoulutus taipuu moneen tarpeeseen

Suunnittelemme ja toteutamme asiakaskohtaiset kielikoulutukset työelämän eri tilanteisiin. Kiinnostaako esimerkiksi intensiivinen vieraan kielen boot camp? Onnistuu! Vai onko tarpeena kevyempi aivonystyröiden hieronta peruskunnon ylläpitämiseksi ja kielitaidon jäykistymisen estämiseksi? Sekin käy!

Kun nyt otat yhteyttä ja kerrot yrityksesi kielikoulutustarpeista, suunnittelemme ja toteutamme syksyn kielikoulutukset työelämän tarpeisiin. Odotamme yhteydenottoasi!

Blogitekstin on kirjoittanut Hannele Ritari, KM, koulutus- ja kehityspäällikkö Marckwortilla.