Kielikoulutukset

Kielikoulutus yrityksille

TEHOKASTA KIELIKOULUTUSTA YRITYKSELLESI

Räätälöity kielikoulutus tuo tuloksia kansainvälistyvässä työympäristössä 


Suunnittelemme kielikoulutukset ryhmäkohtaisesti yrityksesi tavoitteiden ja osallistujien oppimistarpeiden perusteella. Vaikuttavuus ja käytännönläheisyys työtehtäviin nähden ovat koulutustemme perusta. Vieraan kielen opiskelijoiden kielenkäyttötilanteet ja -tarpeet määrittävät yrityksellesi räätälöityjen koulutusten sisällön ja suunnan.  

Räätälöimme kielikoulutukset kaikkiin työelämän tilanteisiin ja kaikilla tasoilla, kielen alkeista aina edistyneeseen asiantuntijatasoon.  

Ota yhteyttä

Suunnitellaan tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Onko yrityksesi se, joka voittaa kielen mitalla?

Marckwortin kielikoulutus on aktivoivaa, vuorovaikutteista, osallistavaa ja käytännönläheistä.

IHMISET EDELLÄ

Kenelle

Kielikoulutuksemme soveltuvat niille yrityksesi työntekijöille, jotka haluavat kehittää työtehtävissään tarvitsemaansa vieraan kielen taitoa, alkeista edistyneeseen tasoon. Kielikoulutus yrityksesi omassa pienryhmässä on tehokas ja mielekäs tapa parantaa työelämän kielitaitoa, kun taas yksilöllisiin oppimistarpeisiin sopii parhaiten yksityiskoulutus.

1
SUUNNITELMALLISESTI

Tavoite

Kielikoulutuksemme punainen lanka on tavoitteellisuus ja vaikuttavuus. Määrittelemme yrityksesi osallistujien kanssa oppimistavoitteet, eli mitä asioita ja tilanteita he haluavat työssään hallita paremmin vieraalla kielellä. Suunnittelemme yrityksellesi tehokkaat ja mielekkäät työelämän kielikoulutukset kaikilla eri taitotasoilla.

2
PARHAAT RATKAISUT

Toteutus

Toteutamme yrityksesi yksilö- ja pienryhmäkoulutukset etänä tai kasvotusten. Koulutus voi olla kurssimuotoinen, tai tiettyyn teemaan keskittyvä intensiivikurssi. Kielikoulutus on osallistava ja käytännönläheinen. Kouluttaja suunnittelee koulutuksen teemat, aktiviteetit ja harjoitukset opiskelijoiden työhön sopiviksi.

3

BLOGIT

Blogi: Ylös, ulos ja oppimaan kieltä!
In Marckwort

Syyskauden räätälöidyt kielikoulutukset kaiken kuntoisille kannattaa aloittaa nyt Nyt lomat on lomailtu ja löhöilyt löhöilty: Arki on taas täällä ja

Riittääkö pärjääminen, vai voisiko vieraan kielen taito olla vielä parempaa?
In Marckwort

Kun kysyn asiakkailtani heidän yrityksessään tarvittavista kielitaidoista, saan välillä vastaukseksi "meillä pärjätään ihan hyvin". Jos pärjääminen riittää työtehtävien hoitamiseen vieraalla

Milloin kannattaa maksaa räätälöidystä kielikoulutuksesta?
In Marckwort

Onko yrityksessäsi havahduttu siihen, että henkilökunnan kielitaito ei ole ajan tasalla tai riittävä muuttuvaan työympäristön vaatimuksiin nähden? Mikäli kielikoulutuksen järjestäminen