[email protected]0207353320
Marckwort Oy

RAKENNA HYVÄ PITCH-ESITYS 22.5.2024 – Lähikoulutus

Tule koulutukseen ja rakenna hyvä pitch-esitys. Opi tiivistämään kolmeen minuuttiin yrityksen tuote tai palvelu innostavasti, ja vakuuta kuulijat.

Sisältö 

Koulutuksessa opit 

  • hyvän pitchin rakenteen
  • tarinankerrontaa ja puheen kirjoittamista
  • esiintymistaitoja: äänenkäyttö ja kehonkieli
  • tunneilmaisua
  • vuorovaikutustaitoja

Jokainen osallistuja pääsee koulutuksessa suunnittelemaan kouluttajan ohjauksessa oman 3 minuutin pitch-esityksen. Lisäksi jokaisella on mahdollisuus esittää oma esityksensä ryhmälle, sekä saada rakentavaa palautetta ja kehitysideoita jatkoon.

Koulutuksen kohderyhmä

Rakenna hyvä pitch-esitys -koulutus sopii asiantuntijoille sekä niille, jotka edustavat yritystä erilaisissa myyntitilaisuuksissa.

Toteutustapa ja koulutusmenetelmät

  • teoriaa
  • videoesimerkkejä
  • kirjoitustehtäviä
  • esiintymis- ja vuorovaikutusharjoituksia

Aika
22.5.2024 klo 12.30-15.30 (3h)

Paikka
Marckwort Koulutusyhtiöt, LifeScienceCenter, Keilaranta 10-18, 02150 Espoo

Muuta

Kouluttaja: Elsa Ervasti FM, TeMon esiintymis- ja pitchausvalmentaja, joka on valmentanut satoja start-upeja ja teknisen alan yrittäjiä pitchaamaan osaamistaan niin sijoittajille kuin organisaation sisällä.

Syksyllä 2020 ilmestyi Elsan ja Joonas Turusen esikoistietokirja Pitch!-innostavan tiivistämisen taito, joka valittiin Option vuoden 2020 TOP 10 parhaaksi talouskirjaksi. Elsa kannustaa valmennettaviaan persoonalliseen ja hyvään vuorovaikutukseen työelämän monipuolisissa ja muuttuvissa pitchaustilanteissa. 

Näin asiakkaat kommentoivat koulutusta:

”Elsa Ervasti on vetänyt yrityksillemme pitchaus- ja esiintymisvalmennuksia isolla asiantuntemuksella. Koulutuksissa osallistujat ovat saaneet loistavia käytännönläheisiä vinkkejä myös tarinankerrontaan sekä itse äänenkäyttöön ja sen tekniikkaan. Voin lämpimästi suositella Elsaa, mikäli tarvitaan lisää osaamista esiintymiseen ja vaikuttavuutta pitcheihin.”

Antti Mikkola, Linnan Kehitys Oy

Hinta
390 € / hlö + alv 24%. Earlybird-hinta 31.03.2024 mennessä ilmoittautuneille: 350 € / hlö+ alv 24%. Hintaan lisätään laskutuslisä 12 €. Erikoishinta jos yrityksessäsi on useampi koulutuksesta kiinnostunut – ota yhteyttä

Peruutusehdot:
2 viikkoa ennen kurssia veloituksetta. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.

Lisätietoja
020 735 3322 tai [email protected]

Ilmoittautuminen

6.5.2024 mennessä

ILMOITTAUDU 

Onko yrityksessäsi useampi henkilö, joka on kiinnostunut tästä koulutuksesta? 
Ota yhteyttäja pyydä tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuksesta.