Toteuta toimivat PowerPoint esitykset

Koulutus antaa osallistujille taidot toteuttaa PowerPointeista osallistujaystävällisiä ja laadukkaita esityksiä. Koulutus on käytännönläheinen, jonka aikana osallistujat saavat hyödyllisiä vinkkejä omien PowerPoint esitysten rakentamiseen. Koulutus ei ole PowerPointin peruskurssi, vaan tehokas työpaja oman työyhteisösi tiimille, jonka aikana osallistujat pääsevät muokkaamaan omista PowerPoint esityksistäsi toimivia.

Koulutuksen kohderyhmä:

Kohderyhmänä ovat kouluttajat ja erilaisia esityksiä pitävät asiantuntijat, jotka haluavat tehdä PowerPoint-esityksiä, joiden avulla koulutus tai esitys onnistuu paremmin. Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta PowerPoint esitysten tekemisestä, ja jotka haluavat kehittää omista esityksistä toimivia ja omaa koulutusta tai esitystä tukevia.

Koulutuksen tavoite:

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät, miten tehdä toimivampia PowerPointeja mahdollisimman helposti ja aikaa säästämällä. Koulutuksessa osallistujat saavat käytännön vinkkejä omien esitysten kehittämiseen, ja he oppivat hyödyntämään PowerPointin perustoimintoja paremmin. Koulutuksen jälkeen osallistujat ymmärtävät myös, mitä eroa on jaettavalla materiaalilla ja näytettävällä materiaalilla – ja tietävät, miten toteuttaa materiaalit eri tarkoituksiin.

Koulutuksen sisältö:

 • Mitä hyvässä PowerPoint-esityksessä on
 • Milloin PowerPoint huonontaa koulutusta tai esitystä
 • Miten luot nopeasti luettelosta visuaalisen esityksen
 • Otsikoi osuvasti
 • Kuinka monta diaa, kuinka monta sanaa, mikä fonttikoko
 • Miten laittaa muotoja ja kuvioita esitykseen
 • Animaatioiden toimiva käyttö
 • Miten toimia, jos PowerPoint on myös jaettava materiaali
 • Kuinka liittää video esitykseen
 • Esiinny paremmin PowerPointin kanssa – esiintymisvinkkejä
 • Harjoittelua ja oman PowerPointin muokkaamista
 • Osallistujien PowerPointit ja kehitysehdotuksia niihin

Koulutuksen kesto:

2,5 tuntia – 1 päivä

Toteutus ja koulutuspaikka:

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, vuorovaikutteisena työpajana.

Koulutus voidaan toteuttaa joko etäkoulutuksena, lähiopetuksena tai hybriditoteutuksena. Koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, osallistavia ja pedagogisesti hyvin toteutettuja.

Lähikoulutuksissa koulutuspaikkana voi olla joko yrityksesi omat tilat tai Marckwortin koulutustilat Espoon Keilarannassa. Kouluttajamme kouluttavat myös muilla paikkakunnilla. Koulutuspaikkana voi olla esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Turku, Tampere, Vaasa, Oulu, Rovaniemi – tai jokin muu toivomasi paikkakunta.

Kouluttaja

Selene Marckwort, FM, NLP Master Trainer, Certified Business Coach. Kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 30 vuoden koulutuskokemus Selene on kouluttanut tuhansia asiantuntijakouluttaja eri alojen organisaatiossa.  Selene on kirjoittanut kouluttajille ja esiintyjille ’Kehitä esiintymistaitoja’ -kirjan. Hän on kokenut alan asiantuntija ja saa erinomaista palautetta kurssilaisiltamme sekä yritysasiakkailtamme.

Lue kouluttajan kirjoittama blogi: Miten teen hyvän PowerPointin, joka tukee esitystäni?

Tutustu myös muihin kouluttajakoulutuksiimme:

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa!


Yhteyshenkilösi:

Annette Marckwort-Lindgren

Annette Marckwort-Lindgren
020 735 3320
annette(at)marckwort.fi

OTA YHTEYTTÄ