[email protected] 020 735 3320
Kielikoulutukset

Räätälöity kielikoulutus

Onko sinun yrityksesi se, joka voittaa kielen mitalla?

Kielikoulutus on tehokasta ja motivoivaa, kun se on tarkkaan suunniteltu ja opetuksessa keskitytään juuri niihin tilanteisiin, joissa yrityksesi työntekijät tarvitsevat vierasta kieltä. Suunnittelemme ja toteutamme ammattitaidolla kielivalmennukset juuri sinun yrityksesi tarpeeseen sopivaksi.

Kielikoulutuksemme peruspilareita ovat:

 • huolellinen yritys- ja ryhmäkohtainen suunnittelu 
 • asiantuntevat ja kokeneet kouluttajat 
 • käytännön hyötyyn tähtäävä opetus 
 • joustava toteutus 
 • monipuoliset koulutusmenetelmät 
 • kattavat hallinnointipalvelut

Kielikoulutus ryhmille ja yksityisopiskelijoille

Kielikoulutus Marckwortilla taipuu jokaisen ryhmän tai yksilöopiskelijan tarpeiden mukaan. Erilaisissa työtilanteissa tarvittavaa vierasta kieltä voi opiskella pienryhmässä, pareittain tai yksityisesti. Toteutamme kielikoulutuksenne esimerkiksi kurssimuotoisena tai lyhyenä intensiivikoulutuksena, kasvotusten tai etänä. Kerro meille toiveesi, niin ehdotamme sinulle tai yrityksesi ryhmälle sopivinta tapaa opiskella.

Kielikoulutus henkilökuntasi ja yrityksesi tarpeiden mukaan

Kielikoulutus pienryhmälle tai yksityisopiskelijalle on helppo tilata Marckwortilta. Asiantuntijamme suunnittelevat kielikoulutuksen yrityksesi ja osallistujien tavoitteiden pohjalta. Tarvekartoituksen ja lähtötasoarvioinnin avulla selvitämme osallistujien henkilökohtaiset, työtehtävien hoitoon liittyvät tarpeet ja määrittelemme kielikoulutukselle sopivan vaativuustason.

Opiskeltavat kielet

Kielivalikoimaamme kuuluu tärkeimpien EU-kielten lisäksi venäjä ja aasialaisia kieliä. Esimerkkejä tarjoamistamme kielistä ovat englanti, ruotsi, suomi, venäjä, saksa, ranska, tanska, espanja ja kiina sekä suomen kielenhuolto.

Kysy myös harvinaisempia kieliä! 

Kieltenopetus, missä ja miten?

Laajan kouluttajaverkostomme ansiosta tarjoamme kielikoulutusta esimerkiksi seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Turku, Porvoo, Tampere, Vaasa, Rovaniemi, Oulu ja Jyväskylä. Koulutus voidaan toteuttaa etäkoulutuksena verkossa tai lähiopetuksena joko yrityksesi omissa tiloissa tai Marckwortin koulutustiloissa, jotka sijaitsevat Espoon Keilarannassa.

Kielikoulutuksen ulkoistaminen

Onko tähtäimessänne uusien vientimarkkinoiden valloitus? Haluatteko varmistaa, että myös vieraskielinen asiakaspalvelunne on korkeatasoista? Tarvitsevatko asiantuntijanne erityisalansa englannin koulutusta, ulkomaiset työntekijänne suomen kielen alkeisvalmennusta tai myyntitiiminne saksan intensiivikoulutusta? Marckwort huolehtii kokonaisvaltaisesti isonkin organisaation kielikoulutustarpeista. Palvelumme kattaa korkealaatuisen ja tehokkaan kieltenopetuksen lisäksi raportoinnin, hallinnoinnin ja konsultoinnin. 

Asiantuntija-apua kielikoulutukseen ja helpotusta hallinnointiin

Huolehdimme puolestasi kielikoulutuksen osatekijöistä konsultoinnista koordinointiin. Keskittämällä yrityksesi kielikoulutukset meille 

 • saat käyttöösi sitoutuneen kouluttajatiimin, joka tuntee yrityksesi ja toimialasi 
 • hoidamme puolestasi kielikurssien hallinnolliset rutiinit 
 • saat oman yhteyshenkilön, jolla on näkemys kokonaistilanteesta 

Tutustu myös seuraaviin kielikoulutuspalveluihimme

Palautteita koulutuksista asiakkailtamme:

 • Käytän ruotsia asiakaspalvelutilanteissa puhelimessa ja sähköpostissa, ja olen saanut varmuutta puhua ruotsia sekä vastausmalleja sähköpostiviesteihin. Myös oman alamme sanasto on karttunut.
 • We had an excellent teacher who dealt especially well with the distant teaching. The course material was well structured and useful. We covered both everyday language plus the required grammatical learnings and we had a mix of discussion, writing and listening exercises using free resources that I can come back to, to refresh my knowledge.
 • Kokonaisuutena erittäin hyvä kurssi. Tavoitteena oli parantaa kielen sujuvuutta ja se toteutui. Opettaja kuunteli puhettani kurssin edetessä ja poimi opetukseen harjoitteita ja materiaalia, jotka auttavat juuri kielen käyttämisessä ja ymmärtämisessä; Fraasit, aikamääreet, prepositiot, sanavarasto jne.

Pyydä lisätietoja tai sovi suunnittelutapaaminen asiantuntijamme kanssa!

Yhteyshenkilösi:  

Hannele Ritari
puh. 020 735 3323
kielikurssit(at)marckwort.fi

OTA YHTEYTTÄ