[email protected] 020 735 3320
Marckwort Oy

FASILITOINTIKOULUTUS 15.12.2023 – Etäkoulutus

Koulutus sopii kouluttajille ja palaverien järjestäjille, jotka haluavat oppia keinoja toteuttaa vuorovaikutteisempia ja tehokkaampia tilaisuuksia.

Sisältö

Fasilitointi tarkoittaa helpottamista – eli miten sinä ohjaat ryhmää, jotta saavutatte halutun päämärän paremmin. Hyvä fasilitoija innostaa, saa osallistujat osallistumaan, ryhmät toimimaan yhdessä ja osaa toteuttaa tehokkaat ja toimivat tilaisuudet.

Koulutuksen aiheita:

  • Mitä fasilitointi on?
  • Miksi ja miten fasilitoida
  • Vuorovaikutteisuuden luominen
  • Miten saada osallistujat osallistumaan
  • Fasilitointityökaluja ja niiden käyttö
  • Kuinka edetä erilaisissa tilanteissa
  • Vinkkejä onnistuneisiin fasilitointeihin

Koulutus on vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen. Saat mukaasi konkreettisia fasilitointikeinoja ja työkaluja, joiden avulla osaat toteuttaa osallistavat ja toimivat koulutukset, tilaisuudet ja palaverit.

Aika
Pe 15.12.2023 klo 13-16.00

Paikka
Koulutus toteutetaan pienryhmässä, vuorovaikutteisena etäkoulutuksena.

Muuta

Kouluttaja: Selene Marckwort, FM, NLP Master Trainer, Certified Business Coach. Kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 30 vuoden koulutuskokemus Selene on kouluttanut tuhansia asiantuntijakouluttaja eri alojen organisaatiossa.  Selene on kirjoittanut kouluttajille ja esiintyjille ’Kehitä esiintymistaitoja’ -kirjan. Hän on kokenut alan asiantuntija ja saa erinomaista palautetta kurssilaisiltamme sekä yritysasiakkailtamme.

Onko yrityksessäsi useampi henkilö, joka on kiinnostunut tästä koulutuksesta? 
Ota yhteyttäja pyydä tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuksesta. 

Hinta
390 € + alv /hlö. Earlybird-hinta 31.8.2023 mennessä ilmoittautuneille: 350 € + alv. Hintaan lisätään laskutuslisä 12 €.

Lisätietoja
[email protected]

Ilmoittautuminen

1.12.2023 mennessä.

ILMOITTAUDU