[email protected]0207353320
Marckwort Oy

ETÄKOULUTTAJAN KOULUTUSTAIDOT 15.3.2024 – Etäkoulutus

Koulutus sopii kaikille niille, jotka luennoivat, pitävät webinaareja, kouluttavat tai opastavat virtuaalisesti. Koulutus antaa taitoja toteuttaa etätilaisuus, virtuaalikoulutus tai opastukset ja ohjaukset etänä onnistuneesti.

Sisältö

Koulutuksessa opit, miten suunnitella ja toteuttaa toimivat etäkoulutukset, webinaarit ja luennot. Saat tietoa ja työkaluja, joiden avulla voit kehittää etäkoulutuksista, etätilaisuuksista ja webinaareista onnistuneita ja osallistujat huomioivia tapahtumia.

Luennot ja koulutukset siirtyvät enemmän ja enemmän verkkoon. Joskus kaikki osallistujat seuraavat tilaisuutta tietokoneeltaan, joskus vain osa osallistujista osallistuu etänä. Tämä voi asettaa haasteita kokeneellekin kouluttajalle tai luennoitsijalle. Koulutuksessamme saat tietoa siitä, miten nopeasti etätilaisuuksissa kannattaa edetä, minkälaista materiaalia kannattaa käyttää ja miten saada osallistujat aktivoitua. Saat myös tietoa siitä, miten varmistat että viestisi on mennyt perille.

Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Yleisiä huomioita etäkoulutuksista ja online-tilaisuuksien haasteita
  • Erilaiset etäkoulutusmuodot ja niiden erot
  • Webinaarien sekä etäkoulutusten suunnittelu
  • Etätilaisuuden aikataulutus toimivaksi
  • Etäkoulutuksen materiaalin suunnittelu
  • Miten käytän PowerPointia etäkoulutuksissa onnistuneesti
  • Osallistujien aktivointikeinoja ja vuorovaikutus online-koulutuksissa
  • Toimivat tehtävät, chatit ja kyselyt online-koulutuksen tueksi

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, jolloin kouluttajalla on mahdollisuus huomioida myös osallistujien toiveita. Osallistumalla koulutukseen opit, miten onnistunut etäkoulutus suunnitellaan ja pidetään. Koulutuksen jälkeen tiedät, kuinka saat osallistujat pysymään virkeinä ja miten saat viestisi perille. Koulutuksessa käydään läpi etätilaisuuksien pitäjän kouluttajataitoja ja annetaan vinkkejä miten Teamsiä voi hyödyntää siihen, että tilaisuuksista saadaan helposti vuorovaikutteisia ja osallistavia.

Aika
15.3.2024 klo 9.00-12.00.

Paikka
Vuorovaikutteinen etäkoulutus.

Muuta

Kouluttaja: Selene Marckwort, FM, NLP Master Trainer, Certified Business Coach. Kokenut ja pidetty kouluttaja, jolla on yli 30 vuoden koulutuskokemus Selene on kouluttanut tuhansia asiantuntijakouluttaja eri alojen organisaatiossa.  Selene on kirjoittanut kouluttajille ja esiintyjille ’Kehitä esiintymistaitoja’ -kirjan. Hän on kokenut alan asiantuntija ja saa erinomaista palautetta kurssilaisiltamme sekä yritysasiakkailtamme.

Onko yrityksessäsi useampi henkilö, joka on kiinnostunut tästä koulutuksesta? 
Ota yhteyttäja pyydä tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuksesta. 

Hinta
390 € /osallistuja + alv. Earlybird -hinta 31.12.2023 mennessä ilmoittautuneille: 350 € + alv. Hintaan lisätään laskutuslisä 12 €. Erikoishinta jos yrityksessäsi on useampi koulutuksesta kiinnostunut – ota yhteyttä

Peruutusehdot:
2 viikkoa ennen kurssia veloituksetta. Mikäli joudut perumaan kurssin myöhemmin, voit lähettää sijastasi toisen henkilön kurssille.

Lisätietoja
[email protected]

Ilmoittautuminen
1.3.2024 mennessä

ILMOITTAUDU